Share |

RESULTATS DE L'ENQUESTA A FACEBOOK

 

Des del CAAD, i abans de l’arribada de les Festes de Nadal, vam elaborar  una enquestaa la nostra pàgina de Facebook per demanar l’opinió als ciutadans sobre les adopcions durant les Festes Nadalenques.

El 79,5% dels enquestats considera que no s’haurien de promoure les adopcions al Nadal ja que així es pot prevenir l’adopció compulsiva en aquestes dates que, tantes vegades, es tradueix en abandonaments.

Només l’11,4% dels enquestats va mostrar el seu acord en el fet de promoure les adopcions durants aquestes dates.

Un 9,1% dels enquestats responqueren NS/NC.

Les adopcions s’han de realitzar sempre com a decisió meditada. Així, convidem a tots aquells que durant els Nadals consideren la possibilitat d’adquirir un animal de companyia que ho valorin detingudament i prenquin consciència del què comporta. Les necessitats del nou membre de la família no tan sols requeriran de temps, s’hi hauran de destinar també recursos econòmics i comportaran tot un seguit de nous deures i obligacions sobre els quals s’ha de reflexionar. Per aquest motiu recomanem la lectura del nostre document de tinença responsable que trobareu en aquesta mateixa web: "Què he de fer per ésser un propietari responsable?"

Gràcies a tots/es per la vostra col·laboració!< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - Obert tot l'any els dilluns, dimecres i divendres, de 10 a 15 h, dimarts i dijous, de 10 a 17 h i
dissabtes i diumenges de 10 a 13 h. Tancat els festius | Avís Legal