Share |

COMENCEM LES OBRES DE REMODELACIÓ

S’activa campanya “Els gossos i gats del CAAD s’agafen vacances” per buscar cases d’acollida mentre duren les obres.

Aquest dilluns 4 de juny, han començat les obres de remodelació al Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès-Garraf, ubicat als afores de Vilafranca del Penedès. Les obrestenen un pressupost de 99.000 eurosi permetran millorar les condicions d’estada dels animals i reorganitzar les dinàmiques de treball intern del centre, racionalitzant el seu funcionament, fent-lo més adequat als estàndards de benestar animal.La durada aproximada serà de 4 mesos.

Les obres remodelen part dels patis existents on es crearà una zona específica per a gats, diferenciada de les gàbies dels gossos. Així, la zona disposarà de 4 gateres de grans dimensions per als exemplars en adopció i de 3 gateres de dimensions més reduïdes, per a la gestió i estada temporal dels gats de carrer provinents de les colònies dels municipis adherits al servei. D’aquesta manera es reduirà considerablement l’estrès felí al no compartir l’espai amb la presència de gossos, millorant així la seva estada al centre mentre esperen a ser adoptats.

Com a resultat de les obres, també es redistribuirà la ubicació d’algunes estances existents i s’augmentarà lleugerament la superfície construïda, tot i que no s’amplia la capacitat d’acollida d’animals del centre. En aquest sentit s’afegiran uns espais específics per als animals més vulnerables, el que facilitarà la seva manipulació i cura, i es crearà una nova zona d’aïllament clínic, que s’afegeix a la ja existent, el que permetrà realitzar tractaments més individualitzats dels animals en procés de recuperació.  Al tractar-se d’una reforma s’utilitzarà el mateix sistema constructiu emprat fins ara a les instal·lacions i s’introduiran altres millores per aconseguir un funcionament més operatiu en el centre.

Mentre durin els treballs, el centreactiva campanya “Els gossos i gats del CAAD s’agafen vacances” per buscar cases d’acollida per aquells gossos i gats que més poden patir les molèsties ocasionades pel soroll i moviments de gàbies degut a les obres. L’acollida té una durada mínima d’un mes, per a garantir una bona adaptació de l’animal, i es pot allargar mentre duri la remodelació del CAAD. Així mateix el centre proporcionarà l’assessorament necessari per aconseguir una bona adaptació a la llar així com l’atenció necessària per l’animal.

Les persones interessades a participar en la campanya es poden adreçar al CAAD al telèfon 93 817 33 50 o al correu caad@mancomunitat.cat.  


< Tornar enrera


CAAD Penedès - 93 810 06 98 - - VISITES PER ADOPCIONS I RECUPERACIONS D'ANIMALS AMB CITA PRÈVIA- HORARI ATENCIÓ TELEFÒNICA DE DILLUNS A DISSABTE DE 9.30H A 14H | Avís Legal